Dążenie do doskonałości .
Motyl
Jestem Pocahontas. Mam 16 lat, 155 cm i ważę 57 kg!! Jestem strasznie gruba ;( Od niedawna zaczęła się interesować pro aną. Nie wiem dlaczego, ale czuję, że dzięki niej uda mi się schudnąć... Po przeczytaniu kilku postów na tym forum widzę, że wspieracie siebie nawzajem :) Cieszę się, że mogę do was dołączyć.
Jeszcze pół roku temu ważyłam 78 kg. Pojechałam z mamą do dietetyczki i od tego czasu chudnę. Niestety im dłużej jestem na diecie tym mniej chudnę... ;/ Boję się, że w pewnym momencie zabraknie mi silnej woli i przerwę dietę.
Staram się jak najwięcej ćwiczyć. Kiedyś robiłam A6W ale z niej zrezygnowałam. Systematycznie chodzę na zumbę. Jest to naprawdę świetna forma ćwiczeń! Można spalić dużo kalorii dobrze się bawiąc :)
Od jakiegoś czasu zaczęłam sobie coraz bardziej obcinać kalorię, niestety moja mama pilnuje żebym jadła ;/ Wszyscy dookoła mi mówią, że wyglądam świetnie i nie powinnam już więcej schudnąć ale jak spojrzę w lustro to widzę, że jestem strasznie gruba!! ;(
Znacie jakieś sztuczki na szybkie chudnięcie? Proszę, pomóżcie mi!
obecnie: 57 kg
cel I : 55 kg
cel II : 50 kg
cel III (chyba ostatni) : 47 kg
Ostatnio edytowany przez Pocahontas (2012-06-10 19:57:54)
witamy wśród Nas
Ponad 20 kg przez pół roku? no, no, gratuluję i zazdroszczę ;p
Wspieramy Cię
Motyl
Dostałam od dietetyczki rozpisaną dietę. Miałam w niej pięć posiłków dziennie ( wcale nie były one małe objętościowo). Niestety im dłużej się jest na tej diecie tym mniej się chudnie... a ja chcę schudnąć jeszcze z 10 kg...
Jak chcesz to mogę tu wrzucić parę przepisów, które mi dała Oczywiście są one nisko kaloryczne. Jak się ma napad głodu to lepiej zjeść coś takiego niż wszystko co nam wpadnie w ręce
Ostatnio edytowany przez Pocahontas (2012-06-11 13:55:38)
o! jeśli możesz to podrzuć jakiś przepis. ja właśnie się nawpierdalałam jak głupia i mało z siebie nie wyjdę......
Podrzuć podrzuć
Otworzę nowy dział pt. "przepisy" i tam nam napisz; **
EDIT :
Proszę bardzo : http://www.courage.pun.pl/viewtopic.php?pid=78#p78